Hirdetés

Joachim Rønning rendezi majd Tom Cruise-t a Matuzsálemben

|

Egy újabb bibliai téma kerül feldolgozásra, melyhez a Warner Bros. Joachim Rønning-et és Tom Cruise-t szemelte ki.

Hirdetés

A hírek szerint David Heyman producer megtalálta a megfelelő rendezőt a Warner Bros. legújabb bibliai témájú nagyprodukciójához, a Matuzsálemhez (Methuselah). Ő nem más, mint a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja és a Kon-Tiki norvég direktora, Joachim Rønning. A főszerepre pedig nem kisebb nevet, mint Tom Cruise-t nézte ki magának a stúdió.

Hirdetés

A történet a Matuzsálem nevű (és később fogalommá váló) bibliai alakot követi figyelemmel, aki kis híján ezer évet élt a Földön és idejét arra használta, hogy kitanulja a túlélés fortélyait. Életútja Ádám korától egészen Noé idejéig tartott.

Korábban James Watkins (A fekete ruhás nő) kötelezte el magát rendezőként a film mellett, a forgatókönyvet ő és Arash Amel írták volna. Úgy tűnik, hogy ebben is lett változás, ugyanis Zach Dean veti papírra az alapokat, de persze az íróstáb később bővülhet. Rønning és Cruise viszont biztos pontoknak tűnnek a produkcióban, kérdés, hogy kik társulnak még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.