Hirdetés

Újra összeállhatnak a Jóbarátok, de még korai az öröm

|

Chandler, Joey, Rachel és a többiek tárgyalást folytatnak a visszatérésről.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter a forrásaira hivatkozva árulta el, hogy a Jóbarátok színészei és a sorozat alkotói is nyitottak arra, hogy megörvendeztessék a rajongókat valami speciálissal, ugyanakkor nem érdemes egy új sorozatra számítani. 

Hirdetés

Az HBO Max nemrég megszerezte a Jóbarátok streaming jogait és 2020-től kizárólag ezen a szolgáltatáson keresztül lesz nézhető a széria az Egyesült Államokban (addig a Netflixen marad), azonban a WarnerMedia nem éri be ennyivel. A THR információi alapján jelenleg tárgyalásokat folytatnak egy szkript nélküli speciális újraegyesülésről, amelyre a hat főszereplő színész (Jennifer Anniston, Courteney Cox, Lusa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer) és a Jóbarátok két alkotója, David Crane és Marta Kauffman is vevők lennének. Ugyanakkor a források szerint a megegyezés még messze van és ha sikerül is mindenkinek megfelelő szerződést kötnie, akkor is még össze kell egyeztetni a résztvevők menetrendjét a forgatáshoz.

Az HBO Max egyelőre nem kommentálta a dolgot. Ti örülnétek neki, ha feltámasztanák a Jóbarátokat, még ha csak egy egyszeri móka erejéig is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.