Hirdetés

Hivatalos: Joe Manganiello lesz Deathstroke a Ben Affleck féle Batmanben

|

Az eddigi pletykák megerősítést nyertek, hogy ki alakítja a népszerű zsoldost.

Hirdetés

Tegyük hozzá, hogy a pletykák megerősítése nem tartott sokáig. Nem rég maga Ben Affleck tett közzé egy videót, amely szerint Deathstorke is csatlakozik a DC Bővített Univerzumához, most pedig a filmek vezető producere, a DC egyik guruja, Geoff Johns erősítette meg, hogy a zsoldost Joe Manganiello (Magic Mike, True Blood, Így jártam anyátokkal) fogja alakítani.

Hirdetés

A karaktert a Zöld Íjászban egyébként a Manganiellora kísértetiesen hasonlító Manu Bennett (Spartacus - Vér és homok, A hobbit-trilógia) már eljátszotta, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a Ben Affleck rendezésében készülő moziban Deathstroke lesz-e az egyetlen gonosz, hiszen nem rég Jared Leto is bejelentkezett, hogy Jokerként szeretne szerepelni benne, nyilván azért, hogy a Suicide Squad-ban minimálisra leredukált szerepén, annak megítélésén javítson, amivel ő maga sem volt elégedett. 

Hogy mikor érkezik az önálló Batman-film, azt egyelőre nem tudjuk, de vélhetően a jövő évi Igazság Ligája moziban már lesz Deathstroke-nak egy rövidke felbukkanása. A DC pedig (a mennyiséget tekintve legalábbis) igyekszik elkényeztetni a rajongóit, hiszen jövő júniusban érkezik a Wonder Woman, novemberben a már említett Igazság Ligája, de 2018 októberében van egy egyelőre cím nélküli projektjük (az áprilisra tervezett Shazam-ot követően), ami talán pont a Batman lesz. Ti elégedettek vagytok a választással?

forrás: screenrant

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.