Hirdetés

Joel Schumacher egy Arkham Asylum filmet is leforgatott volna

|

Egy Batman spin-off filmet is szívesen készített volna Joel Schumacher, ami az Arkham Elmegyógyintézetben raboskodó Batman nemeziseiről szólt volna.

Hirdetés

A Mindörökké Batman és a Batman és Robin rendezője, Joel Schumacher - aki amúgy az utóbb említett filmjéért bocsánatot is kért, - egy interjúban elárulta, hogy szívesen rendezett volna még Batman filmet a közutálatnak örvendő utolsó denevéremberes alkotása után.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter interjújában így nyilatkozott:

Mindig is akartam egy Arkham filmet. Van is egy jelenet a Mindörökké Batman végén, amikor Nicole Kidman meglátogatja a kényszerzubbonyba bújtatott Jim Carrey-t. Ez csak egy utalás volt az Arkham Elmegyógyintézetre, amit nagyon szeretek, és azt gondoltam, hogy jó ötlet lenne összehozni a rosszfiúkat egy helyen.

Ezenkívül azt is elmondta, hogy a pletykák, miszerint Frank Miller Batman: Az első év képregényét is a filmvászonra akarta vinni, és már egy titkos forgatókönyv is a rendelkezésére állt, egyáltalán nem igaz.

Ti megnéznétek akár egy másik rendezőtől egy effajta Batman spin-off filmet az Arkham Elmegyógyintézet rosszfiúinak összeröffenéséről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.