Hirdetés

Jöhet a Space Jam 3 Dwayne Johnsonnal?

|

Malcolm D. Lee, az Új kezdet direktora a következő folytatást már a Sziklával a főszerepben tudná elképzelni.

Hirdetés

Alig néhány napja debütált a "régóta várt" második része a Space Jam franchise-nak, ami rögtön az első hétvégéjén 32 millió dolláros bevétellel debütált, letaszítva az egyhetes trónjáról a Fekete Özvegyet, ennek megfelelően pedig rögtön felmerült a következő felvonás ötlete. A laikus nézők joggal tehetnék fel a kérdést, hogy ki vehetné át a Space Jam-fáklyát olyan kosárlabda klasszisoktól, mint Michael Jordan vagy LeBron James? Nos, Malcolm D. Lee rendezőnek máris lenne egy elképzelése, ami talán sokakat meglephet.

"Dwayne Johnson egy érdekes választás lehetne. Természetesen felforgatná az ismert alaphelyzetet. Nem is tudom, talán visszatérhetne a birkózáshoz."

A mai fiatalabb generáció talán nem is ismeri az egyik legkeresettebb színész hátterét, de Dwayne Johnson mozgóképes karrierje az USA-ban rendkívüli népszerűségnek örvendő pankráció-birkózás reality show-val kezdődött, úgyhogy ebből kiindulva még akár lehetne is alapja annak, hogy a harmadik epizódra nemcsak főszereplőt, hanem immáron sportágat is váltana a franchise. Lee sem zárkózik el teljesen attól, hogy elvállalná-e a harmadik rész rendezését.

Hirdetés

"Soha ne mondd, hogy soha. Minden attól függ, hogy pozitívan fogadják-e a rajongók a mostani részt. Azonban úgy hiszem, hogy nagyon magasra tettük a lécet olyan világhírű ikonikus sportolókkal, mint Michael Jordan vagy most LeBron James, akik új dimenziókat nyitottak meg a sportáguk előtt. Ki lehetne hozzájuk hasonló, akit be lehetne dobni ebbe az univerzumba? Ha meg is találnánk ezt a személyt, utána még kellene egy olyan szkript és sztori, ami nem elégszik meg az első két rész megismétlésével, de mégis képes megragadni az előzőek hangulatát és tovább vinni a franchise-t új irányokba."

Míg a kinti kritikusok szétszedték az új Space Jamet, bírálva, hogy nem több egy kétórás marketing gépezetnél, addig az érintettekről lepattannak a negatív megjegyzések - LeBron James odáig ment, hogy kiposztolt Twitterre egy "Sziasztok, utálkozók" üzenetet, linkelve egyben az első hétvége bevételi termését. Ahogy tudjuk, Hollywoodban minden azon múlik, mekkora a megtérülése egy projektnek, a Space Jam - Új kezdet pedig elkezdte kitaposni az utat egy potenciális harmadik felvonáshoz.

Ti megnéznétek egy következő részt, amiben Tapsi Hapsiék egy teljesen új sportágban mutatják meg tehetségüket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.