Hirdetés

Jöhet egy vietnámi háborús film dinókkal?

|

A Primitive War címre keresztelt projektben egy érdekes történelemhamisításnak lehetünk szemtanúi.

Hirdetés

A Jurassic Park/Jurassic World-éra idén nyáron egy bizonyos szempontból véget ér a Világuralommal, ám akinek máris dinó hiánya lenne, az egyelőre ne aggódjon. Míg decemberben még csak egy gondolatkísérlet erejéig játszottunk el azzal, hogy mi lenne, ha a dinoszauruszok és a család útját kereszteznénk egy Halálos iramban crossover esetén keresztül, ezúttal azonban már egy konkrét, hasonlóan őrült koncepcióval operáló történetről számolhatunk be.

Hirdetés

Nemrég a Sparkle Films szerezte meg a filmes adaptációs jogokat Ethan Pettus regényfolyamához, mely a Primitive War: Opiate Undertow címen hódította meg a geek szíveket. A Megszállás: Zápor projekt rendezője, Luke Sparke fogja elfoglalni a Primitive War rendezői székét. A szinopszis szerint a vietnámi háború idejében egy különleges amerikai alakulat mélyen behatol a vietnámi dzsungelbe, hogy kimenekítsék elveszettnek hitt társaikat. A Vietkong helyett azonban az egységnek prehisztorikus őshüllőkkel kell megharcolni a túlélésért.

A könyvekhez egyébként hangulatos illusztrációk is készültek, melyeket kedvcsináló gyanánt megosztunk veletek az alábbi galériában: 

A Primitive War biztos, hogy nem tud annyi finanszírozást bebiztosítani, mint a Jurassic Park/Jurassic World franchise, de ez akár még jól is elsülhet, ha szépen adagolják a dinókat. Ne felejtsük, hogy annak idején a Jurassic Park 127 percéből mindösszesen 15-ben láthattuk az őshüllőket, mégis egy felejthetetlen élmény lett.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.