Hirdetés

John Boyega egyelőre távol tartja magát a Marveltől

|

Saját elmondása szerint friss ötletekre szomjazik, melyekre a független filmgyártás berkein belül lehet rátalálni.

Hirdetés

John Boyega továbbra sem vágyik arra a felfordulásra, ami évekkel korábban a Star Warshoz való csatlakozása körül történt vele. Bár a tavasszal több pletyka is felröppent, miszerint hamarosan a Disney másik nagy franchise-ában, a Marvel Filmes Univerzumban köthet ki, a színész a Men's Healthnek adott interjújában ment elébe a fals híreszteléseknek.

Hirdetés

Boyega a következőket mondta:

"Ez jelenleg nem egy vízió számomra (hogy csatlakozzak). Inkább a kifinomult dolgokra vágyom. A szolgálataimat eredeti, független filmeknek akarom szentelni, melyek új, friss ötletekkel teliek, mert azt is tudom, hogy mennyire nehéz a Vasembert überelni abban az univerzumban."

Mostanában nem először merül fel a Vasember, mint egy fontos mérföldkő a Marvel Filmes Univerzum életében, hiszen nemrégiben Jeff Bridges is a legjobb Marvel-filmnek titulálta azt - igaz bevallottan elfogult értékítéletet mondott róla. Abban azonban Boyegának igaza van, hogy az első fázis, és különösen a Vasember óta kevés rizikós projektje volt a Marvelnek, amiről ne tudtuk volna előre, hogy kasszasiker lesz. A filmek ismétlődő struktúrájáról és formulájáról pedig évek óta parttalan vita zajlik.

Ti egyetértetek Boyega meglátásaival?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.