Hirdetés

A Vasember a legjobb Marvel-film Jeff Bridges szerint

|

Még akkor is, ha a Marvel-projekt nehézségei az őrületbe kergették őt.

Hirdetés

Jeff Bridges négy évnyi szünet után visszatért, no nem a filmek, hanem a sorozatok világába a The Old Mannek hála, ennek apropóján pedig a színészt újabban több médium is meginterjúvolta, többek között a Vanity Fair is. Ez utóbbiban Bridges a 14 évvel ezelőtti Marvel-filmes debütálására, a Vasemberre is reflektált, melyet a megannyi komplikáció ellenére is a legjobb Marvel Filmes Univerzumos alkotásnak lát.

Hirdetés

Bridges egészen pontosan a következőket mondta: 

"Ez volt a Marvel első próbálkozása a filmkészítésben. Nagy szerencséjük volt, hogy Jon (Favreau, a Vasember rendezője) és (Robert) Downey is a részese volt a projektnek, mivel mindketten hihetetlen improvizátorok. Több hetet dolgoztunk együtt a szkripten, és próbafelvételeket is tartottunk, mivel az eredeti forgatókönyvet nem szerettük, és úgy gondoltuk, hogy ezt meg azt is orvosoljuk. Aztán a forgatás első napján a Marvel kukázta a szkriptünket, amin annyit dolgoztunk, és közölték, hogy az nem jó, ilyennek meg olyannak kellene lennie…. Ez teljességgel őrületbe kergetett engem, amíg nem változtattam egy picit az agyamon, mire azt mondtam magamnak, hogy 'Jeff, csak nyugi. Épp egy 200 millió dolláros tanulófilmet készítesz. Csak nyugodj meg, és élvezd.' Ez pedig működött, mert két nagyszerű művésszel játszhattam együtt, akikkel csupán egy jót szórakoztunk… Ami engem illet, ez a legjobb Marvel-film. Tudom, hogy elfogult vagyok, ez természetes. De tényleg, ez egy csodálatos élmény volt számomra."

2022-ben ott tartunk, hogy a Marvel már 2025 végéig megtervezte a soron következő projekteket, ennek tükrében pedig különösen vicces a Bridgeséhez hasonló nyilatkozatokat olvasni, mely a Marvel Filmes Univerzum kezdetének káoszáról számol be. Ahogy a színész is pedzegeti, a csillagok szerencsés állására is szükség volt ahhoz, hogy elindulhasson egy olyan franchise, ami alapjaiban véve határozza meg a 2022-es hollywoodi filmipart.

Szerintetek melyik a legjobb Marvel-film? Egyetértetek Bridges véleményével?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.