Hirdetés

John Carpenter szívesen folytatná A dolog című horrorklasszikusát

|

Az 1982-es horrorklasszikus az eredeti direktorral kaphatna egy második részt?

Hirdetés

Mint sok ma már klasszikusnak titulált film, az 1982-es A dolog a maga idejében hatalmas bukásként lett elkönyvelve, hogy mára már a horrorzsáner egyik megkerülhetetlen ékköveként tartsuk számon. John Carpenter zseniális módon vegyítette a paranoiából és az izoláltságból fakadó félelmeinket, a finálé utolsó képkockája pedig mai napig kísérti a rajongókat.

Hirdetés

Carpentert nemrégiben a THR munkatársa interjúvolta meg, melyben arról is faggatták a mestert, hogy melyik filmjéhez készítene szívesen folytatást. A válasz szerintünk senkit sem fog meglepni.

"Szeretnék egy második részt A dolognak, vagy egy folytatást, vagy valami ilyesmit. De nem tudom. Tudják, rengeteg minden van a világon, amit nem tudok."

Igencsak sejtelmesre sikeredett Carpenter válasza azon túl, hogy A dolog világába tudná saját visszatérését leginkább elképzelni. Az már végképp kérdéses, hogy a korban alaposan benne levő direktor ezt mégis hogyan képzeli el, arról nem is beszélve, hogy az 1982-es film főszereplője, Kurt Russell szintén túl van élete derekán.

Egyébként A dologból a Blumhouse-nak köszönhetően kaphatunk hamarosan egy rebootot, mely projektben Carpenter is közreműködik majd, legalábbis ha hinni lehet a pletykáknak. A Frozen Hellre keresztelt projekt folytatja a John W. Campbell Jr. regény filmes adaptációinak hagyományát, és egyedi címmel fogja feldolgozni a könyv eseményeit (1951-ből A lény - egy másik világból tette meg ezt először).

Ti megnéznétek az 1982-es folytatását - akár filmen, akár sorozatban -, ha Carpenter rendezné azt meg?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.