Hirdetés

John Carpenterrel készülhet A Dolog következő remake-je

|

Még semmi sem biztos, de lehet, Carpenter is kiveszi a részét a Blumhouse produkciójában.

Hirdetés

A Dolog remake-jéről még az év elején, januárban hoztuk le a hírt, miszerint Jason Blum cége, a Blumhouse szerezte meg az eredeti 1951-es A lény egy másik világból alapjául szolgáló regény jogait. Ezzel pedig azonnal kezdetét is vette A Dolog újabb feldolgozása, ami még mind a mai napig az előkészületi fázisban van. A minap viszont egy olyan különleges hír is érkezett, hogy a horrormester, maga John Carpenter is csatlakozhat a remake forgatásához.

Hirdetés

John Carpenter, a Halloween: A rémület éjszakája, A 13. rendőrőrs ostroma, a Menekülés New Yorkból és még számtalan zseniális, kihagyhatatlan film direktora már többször hangoztatta, hogy az összes munkáját szemügyre véve az 1982-ben bemutatásra került A Dologra kifejezetten büszke. A napokban pedig egy különleges mesterkurzusfélét is tartott a YouTube-on (a Fantasia International Film Festival jóvoltából), ahol persze szóba került a klasszikus következő remake-je (vagy rebootja, még nem tudni pontosan). Erre pedig Carpenter azt válaszolta, hogy Jason Blumék jelenleg is munkálkodnak a projekten, és lehet, hogy ő is dolgozhat majd ezen az új filmen. Persze azonnal hozzá is tette, hogy ez még nem biztos, csak lehet.

Carpenter egyébiránt a 2018-as Halloween film felett is bábáskodott, és ezért is sikerülhetett annyira kirívóra és izgalmasra. Ha tehát Blumék odaengedik A Dolog remake-hez is, lehet, abból is valami emlékezetes fog kisülni. Ti mit szóltok, így megnéznétek az új feldolgozást, vagy már teljesen hidegen hagy benneteket ez az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.