Hirdetés

John Cena szívesen játszaná a Fantasztikus Négyes Ben Grimmjét

|

Lényegében nem zárkózik el semmitől.

Hirdetés

Cena legutóbbi szuperhősfilmje, Az Öngyilkos Osztag (és az annak mellékszálaként készülő HBO Max-sorozat, a Peacemaker) után nem zárkózik el attól, hogy újabb hasonszőrű filmekben vegyen részt. A Movieweb nevű oldal felvetette nemrégiben, hogy a színész milyen jól festene a Fantasztikus Négyes Lényeként. Erre reagált most a színész, jelezve, hogy amúgy ő nem tartja egyáltalán rossz gondolatnak ezt. 

Hirdetés

A színész egy az Equire-nek adott Kérdezz-felelek videóban reagált arra a felvetésre, hogy "mi lenne, ha...", és meglepően nyitottnak mutatja magát az ügyet illetően. Magát a videót teljes egészében megnézhetitek alant:

Állítása szerint szeret nyitott lenni új dolgokra (a "dolog" pedig itt a Lényt jelöli, akit eredetiben Thing-nek hívnak), és egészen biztosan megfontolná ezt a dolgot. Ennél fogva vélhetően már csak az kellene, hogy a stúdió megkeresse őt a szereppel és feltételezhetően rá is bólintana. Cena legközelebbi, képregénnyel kapcsolatos projektje a - már említett - James Gunnal készülő Peacemaker-sorozat lesz az HBO Max-ra, amely az Öngyilkos Osztagban látott karakterét fogja jobban kibontani. Cena képzelt szerepeltetéséhez persze még hozzá kell tenni azt is, hogy korábban Kevin Feige, a Marvel Studios feje beszélt arról, hogy a film szereposztásában előszeretettel fogják alkalmazni a jól bevált receptjüket, azaz: nem félnek majd relatíve ismeretlen arcokat leszerződtetni. (Nyilván, amellett, hogy jól ismert színészeket is szerepeltetnek majd.)

A Fantasztikus Négyes MCU-s rebootjának (ami egyben negyedik nagyjátékfilmes variációja lesz a képregénynek) egyelőre nincsen egyébként premierdátuma, de az már biztos, hogy lesz. A rendező jelen állás szerint Jon Watts lesz (aki a Pókember-filmeket is rendezi) és Negyedik Fázis utolsó filmje lesz elviekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.