Hirdetés

John Cenáék széttrollkodták a Peacemaker forgatását a bakiparádé szerint

|

Régen látott jó hangulatban teltek a nagy sikerű sorozat munkálatai.

Hirdetés

Bár még nem telt el két hónap sem 2022-ből, de az talán már most kijelenthető, hogy az idei év egyik legnagyobb meglepetései között kell emlegetni a Peacemakert (Békeharcos). Az Öngyilkos Osztag spin-off sorozatával James Gunn ugyanis megint megcsinálta a lehetetlent, és egy nagyszerű képregény történetet alkotott meg tele pofátlan poénokkal és vérgőzös jelenetekkel. Amelyből ráadásul még az is kiderült, hogy John Cena egy remek színész. 

Hirdetés

És ezt nem csak az epizódok alapján lehet tudni, hanem a Gunn által nemrég kiadott közel 10 perces bakiparádé videóból is, amelyben a rengeteg ökörködés és nevetés mellett rengeteg improvizációs jelenet is látható Cenával. És mondanunk sem kell, a színész elképesztően helytáll ebben is.

A rajongók szerencsére megnyugodhatnak: a sorozat hatalmas népszerűségnek örvend nem csak az HBO Maxen, de az egész világon, így annak rendje és módja szerint zöld utat kapott a második évad, amelyben Gunn már teljesen átveszi az irányítást, hiszen nemcsak írója, hanem rendezője is lesz az összes résznek (az első évadban csak pár epizódot dirigált). 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.