Hirdetés

Papírforma: berendelték a Peacemaker folytatását

|

James Gunn fogja írni és rendezni az összes epizódot.

Hirdetés

Már a projekt kezdete óta érződött James Gunnon és John Cenán, hogy mennyire magabiztosak a Békeharcos sorozat sikerét illetően, és úgy tűnik, nem véletlenül. A Békeharcos folytatta az Öngyilkos Osztag stílusát, pofátlan poénokkal és vérgőzös jelenetekkel megspékelve azt, ami végül az első évad fináléja előtt a folytatás hivatalos bejelentését eredményezte.

Hirdetés

Gunn többször is nyilatkozta nyár óta, hogy mennyire élvezte a DC-s berkekben végzett munkát, és miután hivatalossá vált, hogy dobbant a Marvel Filmes Univerzumból, még a csillagok állása is azt sugallta, hogy Gunn tartósan a DC-nél köthet ki. Még ha ez az egyévados bejelentés nem is jelent feltétlenül hosszútávú elköteleződést, meglepődnénk, ha itt megállna a történet, főleg hogy korábban egy titkos DC-projektről és az Öngyilkos Osztag 3-ról is beszámoltunk.

Gunn egyébként a második évadban már teljesen átveszi a showman szerepét, hiszen nemcsak írója, hanem rendezője is lesz az összes résznek (az első évadban néhány epizód dirigálásának lehetőségét átadta más kollégáknak). John Cena is visszatér természetesen, ám további színészeket egyelőre nem erősítettek meg.

Szerintetek megérdemelt a folytatás berendelése?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.