Hirdetés

John Krasinskinek máris vannak ötletei a Hang nélkül harmadik részére

|

A rendező nem zárkózik el egy harmadik rész elkészítésétől sem.

Hirdetés

Sajnos a Hang nélkül folytatása sem úszta meg a koronavírus okozta elhalasztási hullámot, ami jelenleg is tart Hollywoodban - ez azonban nem jelenti azt, hogy a készítőnek ne lenne terve az esetleges további részekkel kapcsolatban.

Hirdetés

Erről beszélt nemrég az első két rész író-rendezője, valamint az első rész főszereplője, John Krasinski, aki egy interjú során árulta el, hogy bár sosem volt tervben a második rész sem, mégis elkészült, mert sikerült egy jó történetet kitalálnia hozzá. Éppen ezért, ha úgy alakul, akkor egy harmadik felvonást is szívesen összehozna, amihez már talán akadt is egy-két ötlete:

"Nagyon érdekes, ugyanis egyáltalán nem gondoltam volna az első rész készítése során, hogy lesz második. Pedig már akkor feltettem magamnak a kérdéseket, hogy »vajon miként tudnám bővíteni a világot?« vagy »hogy tudnám a megkezdett történetet folytatni?«, de soha nem gondoltam komolyan, hogy tényleg elkészülhet egy folytatás. Éppen ezért, amikor már ott voltam, hogy a második rész történetét írom, elkezdtem magamnak jegyzeteket és történetszálakat, ötleteket felírni, amik a későbbiekben fontosak lehetnek egy esetleges harmadik résznél."

Ti örülnétek, ha továbbra is folytatódna a Hang nélkül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.