Hirdetés

John Singleton és Liam Hemsworth a Broken Runban?

|

Pletykák szerint John Singleton és Liam Hemsworth is részt fog vállalni a Broken Run című filmben.

Hirdetés

A Hemsworth fivérek még nem nagy sztárok Hollywood berkein belül, de Hollywood azt szeretne belőlük csinálni 2011 végéig. Chrish Hemsworth úgy néz ki nagy szenzációt fog kelteni a mozivásznon a Thor főszerepével. A fiatalabb testvér karriere már kicsit szokásosabb. Eddig a Képlet és Az Utolsó Dal című filmekben láthattuk szerepelni. Jövőre pedig már az Arabian Nights főszereplőjeként tekinthetünk majd rá.

A TheWrap szerint Liam az Arabian Nights után a Broken Runnal folytatja majd a karrierjét. A Broken Runt valószínűleg John Singleton fogja rendezni. Ha a projekt vevőre talál, a forgatókönyvet Jay Longino és Michael Browning írják meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.