Hirdetés

John Stevenson rendezi a Sherlock Gnomes-t, a Gnómeó és Júlia folytatását

|

Arthur Conan Doyle híres figuráját több mint 70 színész alakította már, és a karakter újraírása nem új, de annál népszerűbb feladat, főleg mostanában, a BBC és CBC sorozatainak köszönhetően. Erre csap le a Disney.

Hirdetés

Idén már korábban is volt szó arról, hogy ez lesz a Gnómeó és Júlia folytatása, és annak készítői is visszatérnek. Ez azt jelenti, hogy a filmen Elton John Rocket Pictures-e és a társírók, Andy Riley és Kevin Cecil is dolgozni fog. Elton John amellett, hogy társproducer lesz, a film zenéjét is megírja. 

Stevenson részvételéről a Rocket CEO és Steve Hamilton Shaw elmondta, hogy ő a megfelelő érzékenységű ember ehhez a filmhez és megvan a víziója hozzá, hogy egy teljesen friss és akciódús kalandfilmet készítsen. 

A Sherlock Gnomes középpontjából az előző film karakterei lesznek, akik most Sherlock segítségére sietnek néhány eltűnt kertvárosi gnóm megtalálásában. 

A Sherlock Gomes produkciója következő év elején kezdődhet. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.