Hirdetés

John Woo a saját filmjét remake-eli

|

Az akciófilmek koronázatlan királya az 1989-es A bérgyilkos amerikai változatát készíti el egy streamingplatform számára.

Hirdetés

John Woo sokévnyi távollét után ismét Hollywoodban munkálkodik. Arról már beszámoltunk, hogy Joel Kinnaman főszereplésével készít egy némafilmet, és úgy tűnik, hogy a rendező nem csupán erre az egy filmre tért vissza az Álomgyárba. A Peacock, azaz a Universal streamingplatformja ugyanis bejelentette, hogy Woo számukra fogja elkészíteni az 1989-es A bérgyilkos című film amerikai remake-jét.

Hirdetés

A szintén Woo által rendezett akciófilmben Chow Yun-Fat egy bérgyilkost alakít, aki véletlenül megvakítja egy szórakozóhely énekesét. Ez végül arra ösztönzi a bérgyilkost, hogy elvállalja egy triád vezér megölését, hogy kifizethesse a műtétet, ami révén az énekes visszanyerheti a látását.

Korábban már szóba került a film amerikai remake-je, melyben felcserélődtek volna a nemi szerepek. Ebben Lupita Nyong'o alakította volna a főszereplő bérgyilkost, ám ebből végül nem valósult meg semmi. Most az eredeti direktor víziójában készülhet el az amerikai változat, ami így máris jobb kilátásokkal indít. Egyelőre premierdátuma sincs a projektnek, ám várhatóan a jövő év folyamán kerülhet a Peacock kínálatába.

Ti örültök A bérgyilkos amerikai remake-jének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.