Hirdetés

John Woo némafilmmel tér vissza Hollywoodba

|

Az akciófilmben egy dialógus sem várható a színészek részéről.

Hirdetés

Jó ideje már, hogy az ikonikus kínai akciófilm rendező, John Woo hátat fordított Amerikának, hiszen utolsó hollywoodi filmje a 2003-as A felejtés bére volt, ám most a direktor visszatér az álmok földjére egy igen érdekes koncepciójú történettel. A Silent Nightban - ami a karácsonyi énekben ugyebár csendes éjként került lefordításra, de tükörfordításban néma éjszakát jelent - egy apa alvilági bosszúját követhetjük végig anélkül, hogy bárki is megszólalna a filmben (a halálhörgéseken kívül).

Hirdetés

A projekthez egyelőre Joel Kinnaman kötelezte el magát, aki viszonylagosan csendben már egy egész tartalmas portfoliót épített ki a zsánerben magának a Robotzsaruval, az Öngyilkos osztaggal, a Védhetetlennel vagy éppenséggel a Valós halál első évadával. Ha Woo és Kinnaman nevei nem lennének elegendők, az izgalmat csak fokozza, hogy a producerek között olyan neveket találunk, mint Basil Iwanyk, Erica Lee, valamint Christian Mercuri, akik a John Wick filmeket is felügyelték.

A Silent Night korai stádiumából fakadóan még premierdátumról nem tudunk beszámolni, de amint ez változik, jelentkezni fogunk. Nektek hogyan tetszik a koncepció?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.