Hirdetés

Johnny Depp európai koncertturnéra indult

|

A színész válogatott sztárokból álló csapata Németországban és Luxemburgban fog koncertezni.

Hirdetés

Johnny Depp tagadhatatlanul egy igen nehéz időszakon van túl. A média előtt zajló, ocsmány részletekben és kínos történetekben felettébb gazdag válópere annak dacára alaposan megtépázta a renoméját, hogy az esküdtek neki adtak igazat. Ennek folyományaként eleve gyengélkedő karrierje finoman fogalmazva is megfeneklett - az utóbbi pár évben főleg a világhírt okkal-joggal elkerülő Puffins animációs franchise epizódjain dolgozott.

Hirdetés

A veterán előadóművész azonban a jelek szerint gőzerővel készül a nagy visszatérésre. Egy frissen kiadott közlemény értelmében csapata, a rock kiválóságaiból (Joe Perry, Alice Cooper és Tommy Henriksen) verbuvált Hollywood Vampires 2023 nyarán európai turnéra fog indulni. Az érintettek elmondásuk szerint már korábban is szívesen koncerteztek volna, ám a veszettül dühöngő koronavírus-járvány terjedését lassítani hivatott intézkedések miatt ez nem jöhetett össze.

Depp egyébiránt egyre inkább a zene felé fordul: mostanság Jeff Beck oldalán tűnik fel, július 15-én pedig 18 címen futó, közösen jegyzett lemezük debütál majd. Ennek egy a színész által írt száma, a This Is A Song For Miss Hedy Lamarr, ami az álomgyár 2000-ben eltávozott, feltalálóként is remekelő ikonja előtt tiszteleg, már elérhető.

Ti terveztek kiruccanni a Hollywood Vampires egyik fellépésére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.