Hirdetés

Johnny Depp és Javier Bardem csatlakoztak a Universal Szörny Univerzumához!

|

A két csatlakozó mellett új nevet is kapott a Universal készülő filmes univerzuma.

Hirdetés

A Universal Pictures bejelentette, hogy sikerült egy kellően találó nevet találniuk a korábban Szörnyes Univerzumként emlegetett filmes univerzumuk számára, amit innentől kezdve "Dark Universe", azaz Sötét Univerzumként emlegethetünk. A bejelentés mellé egy menő logó is dukált, amit a szörnyfilmek kezdő képsorai előtt láthatunk majd, hogy biztosan tudjuk mire ültünk be.

Hirdetés

A Sötét Univerzum Alex Kurtzman kreatív irányítása alatt kezdett kibontakozni. Kurtzman az univerzum első filmjének, A múmiának el is vállalta a rendezését és június elején megnézhetjük hogyan sikerült megbirkóznia a feladattal. Már akkor sejthettük, hogy a stúdió nem veszi félvállról az univerzum építést, amikor A múmiára megszerezték Tom Cruise-ot, Russel Crowe-t és Sofia Boutella-t. Most további A-listás színészekkel erősített a Universal ugyanis Johnny Depp és Javier Bardem szintén csatlakoztak a Sötét Univerzumhoz.

A két színészt hamarosan A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában láthatjuk egymás torkának esve, de ha végeztek a kalózosdival, akkor szörnyek képében térnek vissza a vászonra. Bardem Frankenstein szörnyét alakítja, míg Depp A láthatatlan embert formálja meg.

Hogy mégis hogyan fog összefutni mindez? Nos a kulcsot Russel Crowe karaktere, Dr. Henry Jekyll és a Prodigium nevű szervezet jelenti, akik levadásszák, tanulmányozzák és ha kell elpusztítják a világban rejtőzködő szörnyetegeket. A Prodigium mindent megtesz annak érdekében, hogy az emberek ne szerezzenek tudomást ezeknek a szörnyeknek a létezéséről és bármire hajlandók, hogy ez így is maradjon. A stúdió egy külön weboldalt is létrehozott a szervezet számára.

A Sötét Univerzum első filmje, A múmia 2017. június 8-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.