Hirdetés

Hitlerrel trollkodik a Jojo Rabbit marketingje

|

A bukás - Hitler utolsó napjai című filmből származó mémet Taika Waititi most új filmje, a Jojo Rabbit marketingjének részeként használta fel, a végeredmény pedig zseni lett.

Hirdetés

Néhány napja érkezett meg a Jojo Rabbit névre hallgató második világháborús szatíra első trailere, amelyben a Thor: Ragnarök és a Hétköznapi vámpírok rendezője, Taika Waititi Hitler paródiájaként bukkan fel egy kisfiú képzeletében. Már maga az előzetes is azt sugallja, hogy kellemes perceket töltünk majd a mozi sötétjében a vásznat bámulva, azonban úgy tűnik, hogy nem kell várnunk a premierig: a rendező már a marketing során megcsillogtatja humorát. 

Hirdetés

A bukás egyik legendássá váló jelenetét számos alkalommal feldolgozták már az internet mémgyárosai, ezúttal viszont a Jojo Rabbit kapcsán készült egy remek változat, amelyben a Führer megtudja, hogy egy szatíra készül róla, ráadásul egy polinéz zsidó alakítja őt. A végén van a csattanó. Némi angol tudás kell hozzá, de mindenképpen nézzétek meg, fergeteges: 

A Jojo Rabbit október 18-án jelenik meg a tengerentúlon Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Rebel Wilson, Alfie Allen és Stephen Merchant szereplésével, remélhetőleg októberben hozzánk is megérkezik.

Nektek hogy tetszett a fenti szösszenet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.