Hirdetés

Alec Baldwin kiszállt a Joker eredetfilmből

|

Nem volt valami hosszú életű, amíg a színészgárdát erősítette.

Hirdetés

Mindössze néhány nappal azután, hogy a Warner Bros. hivatalosan bejelentette Alec Baldwin felbukkanását a Todd Phillips rendezésében szeptember 10-től forgó Joker eredetfilmben, most váratlanul ott is hagyta a produkciót. 

Hirdetés

Baldwin egy USA Today-nek adott interjúban erősítette meg távozását, amit mindössze az ilyenkor jól bevett sikertelen ütemezési összeegyeztetéssel indokolt, ráadásul elmondása szerint "legalább huszonöt másik fickó van, akik eljátszhatják a szerepet" rajta kívül. Az eredeti hírek szerint Bruce Wayne édesapját, a képregényekben egy meleg szívű, emberbarát milliárdosként ábrázolt Thomas Wayne kissé kifordított, gyakorlatilag a '80-as évek Donald Trumpjaként leírt változatát keltette volna életre.

A színész látszólag biztosra akart menni, és a tegnapi nap folyamán egy tweetben is kihangsúlyozta, hogy semmi köze a projekthez:

Ha hihetünk a fentieknek, akkor több jelöltet is meghallgatott a stúdió az idősebbik Wayne eljátszása kapcsán, így nem lennénk meglepve, ha a vészesen közeledő forgatási munkálatok miatt hamarosan bejelentenék, hogy ki fogja helyettesíteni Baldwint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.