Hirdetés

BRÉKING: Alec Baldwin is csatlakozott a Joker eredetfilmhez

|

Ráadásul meglepő szerepet kapott.

Hirdetés

A DC-s filmektől eltérően a Joker eredetfilm egy szerényebb költségvetésből készül Todd Phillips (Másnaposok, Haverok fegyverben, Starsky és Hutch) rendezésében és Scott Silverrel (8 mérföld, A harcos) közösen összehozott forgatókönyvvel, míg a Bűn Bohóc Hercegét a zseniális Joaquin Phoenix fogja életre kelteni. Most pedig lehullott a lepel egy másik fontos szerepről is. 

Hirdetés

Korábban csatlakozott már a színészgárdához Robert De Niro, Marc Macron és a Deadpool 2 sztárja, Zazie Beetz is, ezúttal viszont a The Hollywood Reporter jelentése szerint Alec Baldwin írt alá, méghozzá nem akármilyen karakter megformálására: ő lesz Thomas Wayne, aki a Joker eredetfilmben másfajta karakter lesz, mint ahogy eddig ismertük. A szkript szerint úgy kell elképzelnünk Bruce Wayne apját, mint a 80-as évek Donald Trumpját. Persze Baldwin számára kézenfekvő ez az összehasonlítás, hiszen a Saturday Night Live című műsorban ő játszotta a jelenlegi amerikai elnököt, méghozzá hatalmas sikerrel (Emmy-díjat is kapott). 

A Joker film forgatása a tervek szerint szeptember 10-én kezdődik, a kész mű pedig 2019. október 4-én mutatkozhat be a tengerentúlon. Baldwint egyébként legutóbb a Mission: Impossible - Utóhatásban láthatták a hazai nézők, legközelebb pedig a szeptember 27-én megjelenő Csuklyások: BlacKkKlansmanben bukkan majd fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.