Hirdetés

Joker - egy klasszikus járgány is felbukkan?

|

Hát erre nem számítottunk. De az is lehet, hogy csak kacsa.

Hirdetés

Tekintve, hogy Todd Phillips Joker filmje mérsékeltebb költségvetésből készül, ezért a forgatásról folyamatosan kapjuk a beszámolókat, kép- és hanganyagokat. Legutóbb egy forgatási videón nézhettük meg a címszereplőt alakító Joaquin Phoenixet akcióban, most viszont egy olyan részletet örökítettek meg az érdeklődők, ami erősen SPOILERES lehet. 

Hirdetés

A film forgatási helyszíne mellett ugyanis lefilmeztek egy Batmobilt, ráadásul nem is akármilyent, hiszen a videón látható darab a megszólalásig hasonlít az 1966-os Batman sorozatban látott verdára. Persze ahogy a Screen Rant rámutat, az is lehet, hogy egy autókiállításra szállították éppen a kultikus járgányt és csak véletlen egybeesés, hogy éppen arra vezetett az útjuk, amerre a stáb forgat. 

Legkésőbb 2019. október 4-én kiderül, akkor kerül ugyanis mozikba a Joker film olyan színészekkel a mellékszerepekben, mint Robert De Niro, Frances Conroy és Zazie Beetz. Ti mit gondoltok, tényleg csak véletlen egybeesés?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.