Hirdetés

Forgatási videón láthatjuk a Joaquin Phoenix-féle Jokert

|

Miután láthattuk bohóc sminkben az új Jokert, a világhálón felbukkant egy videó és még több fotó az eredetfilm forgatásáról, valamint megkaptuk az első hivatalos képet Zazie Beetz karakteréről.

Hirdetés

Teljes gőzerővel zakatol a Todd Phillips rendezésében készülő Joker film reklámgépezete, hiszen még csak a forgatásnál tart a stáb, mégsem telik el úgy nap, hogy ne a DC filmes univerzumtól elkülönülő projekt folyjon még a csapból is. Nemrég a szereplőgárdát leplezték le és láthattuk, hogyan fest bohócfestékkel a főszereplő, Joaquin Phoenix, most pedig további látnivalók érkeztek. 

Hirdetés

A TMZ-nek köszönhetően mozgásban is láthatjuk a kisminkelt színészt, aki a frászt hozza a gothami metró utasaira és szabályos káoszt idéz elő, majd elegánsan távozik a képből. A látottak rengeteg kérdést felvetnek a történettel kapcsolatban (főleg, hogy rengeteg bohóc látható a háttérben és valakit jól össze is vernek), de a találgatást inkább rátok hagynánk. Íme a felvétel:

Természetesen Jokerről több kép is felkerült a világhálóra, nézzétek meg őt kicsit közelebbről is a színpompás felszerelésében: 

A rendező megosztotta az első hivatalos fotót az egyik mellékszereplőről is, akit nem más alakít, mint az a Zazie Beetz, aki a Deadpool 2-vel világhírre tett szert. A korábbi híresztelések szerint a színésznő egy olyan egyedülálló édesanyát kelt életre, akinek elege van a korrupt rendszerből és mint ilyen, valamilyen módon felkelti Arthur Fleck érdeklődését is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So excited to be working with @zaziebeetz. Joker. 📷@nikotavernise

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

A Joker film 2019. októberében várható Joaquin Phoenix főszereplésével. Titeket meggyőzött már a karakter?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.