Hirdetés

Joker nélkül érkezik a Batman 3-ik része

|

Mint tudjuk, az új Batman franchise folytatódik, ám mint az kiderült, immár az örökvigyori Joker nélkül.

Hirdetés

Christopher Nolan ugyanis kijelentette, hogy a sorozat következő részében nem kívánja visszahozni a Sötét Lovagban, a Heath Ledger által oly zseniálisan megformált, eszelős Jokert. Amely alakítást az Akadémia 1 évvel a művész halála után Oscar díjjal ismert el (Peter Finch után Ő az egyetlen színész, akit poszthumusz tüntettek ki ezen elismeréssel).

Ledger 2008. januárjában hunyt el drogtúladagolás következtében. Halála rengeteg rajongót vonzott legutolsó és kétségkívűl legjobb szerepe miatt a mozikba, ami sokban hozzásegítette a stúdiót a második Batman-film 1 millárd dollár körüli bevételéhez.

A rendező egy nyilatkozatában, amit az Eredet bemutatóján tett, a következőket mondta: "Számomra Heath volt a végleges Joker. Nincsen alkalmasabb erre a karakterre."

Nolan mester egyenlőre viszont nem fedte fel kedvenc Bruce úrfink ellenségeit, akiket majd felvonultat a 3-ik film, ami pontosan ugyanazon a hétvégén, csak négy évvel később, 2012. július 20-án kerül bemutatásra, mint a rekordbevételt produkáló Sötét Lovag.


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.