Hirdetés

Jön a Zorro 2.0, amiben Zorro hacker lesz

|

A reboottal komoly tervei vannak a rendezőnek, aki egyben írja is a filmet.

Hirdetés

A Sobini Films évek óta próbál már összehozni a Zorro brand kapcsán valami értelmeset: az egyik tervükről 2016 februárjában hallhattunk először, amikor bejelentették, hogy sikerült megnyerniük Alfonso Cuarón feltörekvő fiát, Jonás Cuarónt az írói és rendezői feladatokra, a projektnek pedig a Z munkanevet adták, amely várhatóan jövőre fog megjelenni Gael García Bernal és Kiersey Clemons főszereplésével. Ezen kívül Robert Rodriguez is dolgozik egy Zorro tévésorozaton az NBC számára, amiben nő alakítaná a címszereplőt, most pedig újabb koncepcióval állt elő a vállalat. 

Hirdetés

A Zorro 2.0 lényegében egy reboot lesz, ami az ikonikus álarcos igazságosztót újragondolja és egy Oscar de la Vega nevű fiatal hackert farag belőle, aki zOrrO nicknévvel tevékenykedik. Miközben rejtélyes hősünk visszavág egy titkos kormányzati egységnek, amely megtámadta az édesanyját, felfedez egy csúcstechnológiás összeesküvést, amely nem csupán a családjára, de az egész világra is veszélyt jelent. A Zorro 2.0-t Alex Rivera (Sleep Dealer - Álom gyár, The Infiltrators) írja és rendezi, mivel elmondása szerint mindig is érdekelték azok a filmek, amelyek a valódi világ problémáival foglalkoznak egy-egy műfajon belül, ez a projekt pedig lehetőséget ad neki arra, hogy összekapcsolják Zorrót, az álarcos bosszúállót napjaink határháborúival, egy olyan konfliktussal, amelyben a bevándorló családok szállnak szembe a kormány ellenőrzési rendszereivel. 

Rivera elmondta továbbá, hogy az új Zorro egy vizuálisan kiemelkedő, de szociálisan földhözragadt sci-fi film lesz. Szerintetek működhet az ötlet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.