Hirdetés

Újabb színész csatlakozott az új Zorro filmhez

|

A közelgő Flash film Iris Westjét választották ki a készülő Zorro film, a Z női főszerepére.

Hirdetés

A Lantica Media és a Sobini Films 2016 februárjában jelentette be, hogy a következő Zorro filmet a Gravitáció írója és Alfonso Cuarón feltörekvő fia, Jonás Cuarón rendezi és írja, a projekt pedig a "Z" nevet viseli. 

Hirdetés

A Z-ben egy posztapokaliptikus világba helyezik be Zorro történetét a nem túl távoli jövőben, viszont maga a legendás figura nem sokat változik majd, Antonio Banderast ezúttal Gael Garcia Bernal (Coco, Mozart in the Jungle) váltja az ikonikus jelmezben. A Variety most arról számolt be, hogy megvan a női főszereplő is, méghozzá Kiersey Clemons (Rossz szomszédság 2, Angie Tribeca, Egyenesen át) képében, akit már Az Igazság Ligájában is láthattunk volna, azonban a jelenetei végül a vágószoba padlóján végezték. Szerencsére Iris Westtől nem kell búcsúznunk, Flash önálló filmjében szerepelni fog. 

Jonás Cuarón és Gael Garcia Bernal korábbi közös filmje, a Desierto: Az ördög országútja minőségi darab volt, így izgatottan várjuk az új Zorrót is, amelyről azt pletykálják, hogy már a nyáron elkezdhetik forgatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.