Hirdetés

Készül az élőszereplős One Piece sorozat!

|

Luffy, Zoro, Nami és a többiek a végtelen óceánok után hamarosan a tévéképernyőket is meghódítják! Készül az amerikai live-action One Piece sorozat!

Hirdetés

A világ legismertebb anime-kalóza, Monkey D. Luffy és társai hamarosan világszerte behajóznak a tévéképernyőkre, Hollywoodban ugyanis élőszereplős One Piece sorozat készül! A hírt a Weekly Shonen Junp főszerkesztője, Hiroyuki Nakano jelentette be a manga 20. születésnapi ünnepi rendezvényén. A világhírű anime élőszereplős megvalósulását a Tomorrow Studios, az ITV Studios és a Szökés sorozat producere, Marty Adelstein támogatja.

Hirdetés

A Tomorrow Studios a jelek szerint nagy potenciált lát az animék live-action megvalósításában, ugyanis nemrégiben bejelentették, hogy a szintén nagy népszerűségnek örvendő Cowboy Bebop anime élőszereplős feldolgozásán is munkálkodnak. A stúdió mostanra már letette a névjegyét az asztalra olyan külföldi filmek megvalósításával, mint a nagysikerű svéd horror Engedj be!, avagy a Chris Evans főszereplésével készült koreai Snowpiecer - Túlélők viadala.

A legtöbb mangához és animéhez hasonlóan a One Piece-nek is készült már korábban live-action feldolgozása Japánban, méghozzá sorozat formájában. Ám a mostani lesz az első alkalom, hogy külföldön is élőszereplős formába adaptálják a démoni gumigyümölcs elfogyasztásától elasztikus "gumiemberré" vált Luffy kalóz kalandjait. Arról, hogy kik az esélyesek a szuper rugalmas főszereplő, avagy a többiek szerepére egyelőre nem tudni semmit. Ti kiket látnátok szívesen a One Piece karaktereinek bőrébe bújva?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.