Hirdetés

Jön az Elrabolva 2!

|

Igaz, hivatalos bejelentés még nincs, de elég erős pletykák terjengenek mindenhol.

Hirdetés

Az Elrabolva véleményem szerint 2008 legjobb akciófilmje volt. Egy elszabadult (később elrabolt) kamasz a nagyvilágban, dühödt, bosszúra éhes ex-problémaelhárító, minden ami kell. Izgatottan kaptam fel a fejem a folytatás hírének hallatára (annak ellenére, hogy kb. minden hírt olvasunk). Ami tetőzi az egészet, hogy maga Liam Neeson adott egy homályos, de eléggé nyilvánvaló üzenetet közlő interjút az MTV News-nak a folytatással kapcsolatosan. A színész is elmondja, és tényleg eléggé kérdéses, hogy a tökéletesen lezárt sztorinak milyen folytatást fognak kiötleni az illetékesek. Mondjuk szerintem amíg Liam Neeson játssza a főszerepet, addig nincs ok az aggodalomra. (Igazából nincs rosszul sikerült filmje) Én már alig várom a dolgot, persze mások véleményére (a.k.a komment) is nyitott vagyok.

És íme az MTV Newsnak adott villáminterjú:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.