Hirdetés

Jon M. Chu részleteket árult el a Masters of the Universeről

|

A 1987-es Masters of the Universe vagy magyar címén, He-Man - A világ ura folytatódik Jon M. Chu rendező keze alatt.

Hirdetés

"Imádom a  Masters of the Universet, de nem igazán volt előttem világos, hogy hogyan is csináljak belőle filmet, mindaddig amíg el nem olvastam a szkriptet és utána arra gondoltam, hogy, Oh te jó ég, mostmár látom magam előtt. Értem, hogy hogy fogja ez felrázni, értem, hogy ez teljesen más, mint bármi egyéb, és nagyon izgatott lettem. Még mindíg dolgozunk rajta, de most a Joe is lendületet vett. Nagyszerű közönségünk volt és mégegyet akarnak, úgyhogy igyekszünk minnél előbb megcsinálni, és mivel Dwaynenek (Johnson) nincs sok ideje ezért lehet, hogy a Joe jön előbb és nem tudom, hogy a Masters of the Universe megvár-e vagy hol köt ki a végén. De jelenleg nagyon jó móka. Már egy nagycsomó dolgot megterveztünk a Masters of the Universehez, egy igazán gyönyörű, megalapozott, nyílt világot - így tudnám legjobban leírni. Minden amit el tudsz képzelni a Masters of the Universeben benne van, de nem ilyen színházias őrült stílusban. Egy ragyogó világot képzeltünk el a kezdetleges vázlatrajzokon."

A rendező nem erősítette meg, hogy Dwayne Johnson aláírt volna egy újabb G.I. Joe filmre, de rénykednek benne, hogy visszatér egy újabb akció élére vezetni a Joekat.

"Nem tudom sem megerősíteni sem pedig cáfolni a híreszteléseket. De igen, folytatjuk tovább és természetesen a Szikla a vezetőnk és ő szimbolizálja a G.I. Joekat és a G.I. Joek jövőjét, de ezeket a dolgokat még most gondoljuk ki."

Ki kell várnunk, hogy mi lesz a továbbiakban a Masters of the Universe sorsa. Ami biztos az az, hogy Richard Wenk (A feláldozhatók 2), Michael Finch és Alex Litvak (Ragadozók) írók dolgoznak rajta, az új G.I. Joe mozi pedig 2016-ra van tervezve.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.