Hirdetés

Jon M. Chu visszatér a G.I. Joe 3-at rendezni

|

A G.I. Joe: Megtorlás folytatását már akkor bejelentették, mikor a nyitó hétvégéje még véget sem ért, úgy tűnik a stúdió most el is kezdi összeszedni a stábot a G.I. Joe 3-hoz.

Hirdetés

Értesüléseink szerint, a Paramount négy íróval találkozik, és hamarosan egyiküket szerződteti is a G.I. Joe 3 megírására. Ez azt jelentheti, hogy a G.I. Joe: Megtorlás írói Rhett Reese és Paul Wernick nem térnek vissza. A stúdió nyilván minnél előbb a mozikban szeretné látni a filmet, ám az még nem világos, hogy Chu vajon előbb megcsinálja-e He-Man - A világ ura remakejét, vagy a G.I. Joet részesíti előnyben. Korábban Dwayne Johnson azt állította, hogy a folytatásban "sokkal jobban" fogják kihasználni a 3D-t. Lorenzo di Bonaventura producer pedig azt ígérte, hogy a 3. részben több nindzsát kapunk:

"Még nem kezdtünk el azon agyalni, hogy mi lesz a következő filmben. Vannak részek amik miatt nagyon izgatottak vagyunk. Többet szeretnék mutatni a nindzsákból. Nagyon szórakoztató, és szerintem a háttérnek köszönhetően rengeteg király dolog sül ki belőle. Tudod, gyerekként nagy rajongója voltam a Combat! című sorozatnak, és abban volt egy fajta meghittség, mert a költségvetése megkövetelte, mindig volt egy rakás fickó akik mentek a gödör aljába. Azt szeretném, ha mi is olyasmit csinálnánk ami ennyire bizalmas szinten van. A Meglepő nem jó szó rá, inkább örömteliek Dwayne és Channing otthoni jelenetei,nem tipikus haver jelenetek, de valahogy azt az érzést keltik. Szóval egyszerű karakterjelenetek szelídebb formában. És nagyon jól illik abba amit csinálni szeretnénk. Több ilyet szeretnék látni."

Ti mit gondoltok a G.I. Joe folytatásáról? Örültök, hogy Chu visszatér? Írjátok meg kommentbe.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.