Hirdetés

Jon M. Chu visszatér a G.I. Joe 3-at rendezni

|

A G.I. Joe: Megtorlás folytatását már akkor bejelentették, mikor a nyitó hétvégéje még véget sem ért, úgy tűnik a stúdió most el is kezdi összeszedni a stábot a G.I. Joe 3-hoz.

Hirdetés

A legfrissebb információk szerint Jon M. Chu tárgyal a Paramounttal és az MGM-el, hogy visszatérjen leforgatni a folytatást. Chu, akinek filmográfiájában a G.I. Joe előtt olyan táncos filmek szerepeltek, mint a Step Up 3D és a Justin Bieber: Soha ne mond, hogy soha, sikeresen vette kézbe az akciófilm rendezését, annak ellenére is, hogy a végén fölöslegesen 3D-be konvertálták a filmet. További részletekért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.