Hirdetés

Joseph Gordon-Levitt, mint Batman?

|

Új, megbízható források azt állítják, hogy Joseph Gordon-Levitt is "abszolút"megjelenik a Warner Igazság Ligája filmjében.

Hirdetés

Források szerint a Sötét Lovag: Felemelkedés John "Robin "Blake-jét alakító Joseph Gordon-Levitt lesz az "abszolút" főszereplő az Igazság Ligája filmben, mint az új Sötét Lovag. A Warner Bros. jelenleg megerősített ajánlatot tett Gordon-Levitt-nak és egy másik színésznek a trilógiából. Ha ez igaz, akkor az Igazás Ligája-film biztosan folytatja Nolan trilógiáját. A Felemelkedésben kiderült a karaktere valódi kiléte, mint Robin és hogy az Igazság Ligájának Sötét Lovagja nem fogja használni az alias "Bruce Wayne" nevet. Joseph Gordon-Levitt-nak elmondták a múlt hónapban, hogy terveik vannak vele. Bár tagadja mindezeket, hozzátette, hogy ha a script inspirálja őt és ha lesz egy remek filmrendező, akkor tiszteletben tartja és csatlakozni fog. A film forgatókönyvét állítólag a Gangster Squad írója, Will Beall írja. Az Igazság Ligája 2015-ben jelenik meg.

 

Ti szeretnétek? Levitt-ot a szerepben?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.