Hirdetés

Josh Brolin beszélt Thanosról

|

Az idei Comic-Conon megtörtént a nagy bejelentés és megtudtuk, hogy Josh Brolin fogja alakítani Thanost a Bosszúállók harmadik, illetve negyedik részében. Most a színész beszélt egy kicsit a karakterről.

Hirdetés

“Egy jó barátomnak, Louis D’Esposito-nak köszönhetem Thanos szerepét,” folytatta Brolin. “Régebben együtt edzettünk. Az Árnyék nélkül-t is együtt csináltuk. Egyszer csak felhívott és elkezdett erről beszélni. Jó volt, mert személyesebben tudtam vele beszélni. Eltudtam mondani, hogy mi az ami tetszik és mi az ami nem... Nagyon izgalmas, azok miatt a lehetőségek miatt amiké válhat. Nem úgy mint egy ötlet, vagy mint egy blockbuster, hanem valami más. A karakter mentalitásáért.”

Habár még nincs teljesen megerősítve, valószínűleg James Gunn következő Galaxis őrzői filmjében láthatjuk majd Thanost újfent, mielőtt még mindenkit magára haragítana a két részes Avengers: Infinity War-ban, 2018 és 19 májusában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.