Hirdetés

Josh Trank rendezi a The Red Star adaptációját

|

Az erő krónikája 12 millióba került, s mostanra már 120 millió dollárnál jár világviszonylatban, így nem csoda, hogy a rendezőt egyre több filmmel hozzák hírbe. Ami biztos: az utópisztikus képregény adaptációját az ő neve fémjelzi.

Hirdetés

A sztori egy alternatív valóságban játszódik. A Szovjetunió egy keménykezű vezető (Imbohl) irányítása alatt még mindig fennáll, s a modern technikai eszközök mellett a mágia is hétköznapi jelenségnek számít. A főhős egy szovjet katona, aki a varázsló diktátor hatalmának megdöntését tűzi ki céljául. A Christian Gossett képregényének első kötete a "Battle of Kar Dathras Gate" (Csata Kar Dathra kapujánál) címet viseli, s a sztori Afganisztán 1979-es szovjet megszállását dolgozza fel (természetesen fikcióba átültetve). A koncepció érdekesnek tűnik, várjuk a további részleteket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.