Hirdetés

Josh Trank rendezi a The Red Star adaptációját

|

Az erő krónikája 12 millióba került, s mostanra már 120 millió dollárnál jár világviszonylatban, így nem csoda, hogy a rendezőt egyre több filmmel hozzák hírbe. Ami biztos: az utópisztikus képregény adaptációját az ő neve fémjelzi.

Hirdetés

Josh Trank nevét korábban szintén szuperhősös sztorikkal kapcsolatban emlegették, egészen pontosan a Fantasztikus négyest és a Venom spinoffot említették vele kapcsolatban. A The Red Star forgatókönyve (Jason Rothenberg írja) viszont már jóval közelebb van a befejezett állapothoz, így szinte biztos, hogy a másik két adaptáció előtt kerül megrendezésre. A film producere Neal Moritz (21 Jump Street, Halálos iramban-filmek) lesz. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.