Hirdetés

Joss Whedon 2013-as "Csináld..." listája

|

Röviden: S.H.I.E.L.D. sorozat, Bosszúállók 2, Sok hűhó semmiért és talán több Dr. Horrible.

Hirdetés

Ő írja és készíti a S.H.I.E.L.D. sorozat bemutató részét, a Bosszúállók folytatását és ezek mellett a Bosszúállók 1 részének forgatási szünetében leforgatta otthonában kedvenc színészeivel a Shakespeare-feldolgozást, a "Sok hűhó semmiért"-et. Azt mondta, hogy az egyre nagyobb "Whedonverzumban" fontos a Dr. Horrible a Sing-Along Blog. Itt lehet olvasni róla. Az első 3 részt a testvéreivel, Jed és Zack Whedon-nal valamint Maurissa Tancharoen-nal készítette el, ami Emmy-díjas sorozat lett a maga három, 14-14-perces epizódjaival. Az már más kérdés, hogy egy tényező lassíthatja a Dr. Horrible folytatásának készítését, még pedig az a tény, hogy Whedon 2 legfontosabb munkatársa (Jed és Tancharoen) együtt dolgoznak vele a S.H.I.E.L.D. tv sorozaton.

Korábbi munkatársa, Jeffrey Bell elmondta, hogy: "Whedon együtt fog működni a folyamatban lévő sorozatban és a legfontosabb prioritása az, hogy egyensúlyban tartsa a sorozat és a Bosszúállók 2 közötti munkát."

Ezek mellett, mint már sokszor leírtuk, ő a Marvel 2.fázisának kreatív felelőse. Bizony, a nagy hatalommal nagy felelősséggel jár.

Nektek van valamilyen elvárásotok Whedon készülő projektjeivel szemben?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.