Hirdetés

Joss Whedon a Bosszúállók 2-ről beszélt

|

Whedon jelenleg Írországban tartózkodik, ahol a Much Ado About Nothing című filmjének a premierje van.

Hirdetés

Elmondta, hogy amikor hozzálátott a forgatókönyv írásához, az első kérdés az volt, hogy mi újat tud beletenni. Nem tudja, hogy "nagyobb" lesz-e, de az biztos, hogy jobb lesz. A fesztivál egyik moderátora megkérdezte, hogy "Mi a Bosszúállók 2 filozófiája?" A válasz egyszerűen csak ennyi volt: "Halál, halál és halál." Erre a tömeg elkezdett vadul éljenezni. 

SZERINTEM ez a "Halál, halál és halál" vagy azt jelenti, hogy Thanos végig benne lesz a filmben vagy azt, hogy csak a film végén lesz benne és úgy öl meg egy csomó embert, esetleg lehet még az is, hogy Hulk fog randalírozni. Valaki megöli Betty-t, emiatt úgy változik át, hogy nem tudja majd kontrollálni magát, közben lezúzza Falcont vagy Bartont és már meg is lenne az indok, hogy kilőjék az űrbe. Bár, nem biztos, hogy a stúdió engedné, hogy fő(bb) karaktereket kinyírjon Whedon. Ti hogy látjátok a dolgokat?

Ja és a végére még egy dolog, félig-meddig ide tartozik: Kb. reggel negyed 9-ig megint érdekes volt Vin Diesel facebookos profilképe:

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.