Hirdetés

Joss Whedon beszélt Coulson ügynök visszatéréséről

|

A bosszúállók rendezője, Joss Whedon Culson ügynök (Clark Gregg) visszatéréséről beszélt az ABC S.H.I.E.L.D. sorozatában.

Hirdetés

"Nagyon fontos számomra, hogy a műsor megálljon a maga lábán, hogy az olyan emberek akik nem látták a filmeket is le tudjanak elé ülni és bekapcsolódni a történetbe. Remek, hogy a Marvel filmes univerzumának tagjai vagyunk, és élvezzük, hogy annyi mítosz van amire építhetünk. De, ha csak annyiból állna, hogy "Épp elszalasztottad Tony Starkot, hű, épp ott volt" akkor ez lenne a legkiábrándítóbb sorozat valaha. Van egy új csapatunk, és Clarkot leszámítva, olyanokkal dolgozok akikkel eddig még soha, és nagyon izgatott vagyok, büszke vagyok rájuk és azt hiszem az emberek hétről-hétre látni akarják majd őket."

Az ABC még pontos dátumot nem adott, annyit tudunk, hogy idén ősszel indul a sorozat. Újabb infó morzsák után azonnal jelentkezünk. MI már nagyon várjuk a sorozatat, ti hogy vagytok vele?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.