Hirdetés

Joss Whedon beszélt Coulson ügynök visszatéréséről

|

A bosszúállók rendezője, Joss Whedon Culson ügynök (Clark Gregg) visszatéréséről beszélt az ABC S.H.I.E.L.D. sorozatában.

Hirdetés

A sorozat alkotója nyilván nem lőtte le előre a poént, hogy Culson hogyan tér vissza a halálból, de annyit elárult, hogy nem csak egyszerűen visszahozzák. "Ki kell érdemelnünk. Ez nem olyasmi ami könnyen jön."

Múlt hónapban Jeffry Bell a vezető producer elárulta, hogy J. August Richards nem Luke Caget alakítja majd, a legújabb spekulációk Rageről szólnak. Wheadon továbbra sem erősítette meg a rejelytélyes karakter kilétét. "Nem mondom el, hogy kit játszik. De egyértelműen házsártos, ahogy a trailerből is látszik."

Joss Wheadon azt is elárulta, hogy a sorozat meg áll a maga lábán, és nem feltétlenül kell hozzá ismernünk a Marvel első fázisának filmjeit. A folytatásban megtudhatod, hogy mit mondott a rendező.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.