Hirdetés

Joss Whedon elkészült a Bosszúállók 2 forgatókönyvének vázlatával

|

Mint tudjuk, Whedon nem csak a Bosszúállók 2-re írt alá, hanem készül egy S.H.I.E.L.D. sorozattal és ő a kreatív tanácsadója a 2. fázisnak a következő 3 évben.

Hirdetés

"A film és a sorozat nem csak annyiból fog állni, hogy például egy alagútban egy ajtó kinyílik, lemegyünk oda, felolvasunk egy ott talált naplóból pár mondatot és feltámasztjuk a halottakat (mondja nevetve)."

Ezeken felül azt is elismerte, hogy nem mindig van abban a hangulatban, hogy mosolyogjon. Elfoglalt ember, mint politikai aktivista és lelkes támogatója a nők jogainak.

A Bosszúállók 2-t a tervek szerint 2015. május 1-én mutatják be. Még nem hivatalos, de 99%, hogy visszatér Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth és Mark Ruffalo, mint Vasember, Amerika Kapitány, Thor és Hulk. Nem beszélve az egyéb szereplőkről, mint Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson és Jeremy Renner. A S.H.I.E.L.D. televíziós sorozatban pedig visszatér a rajongók nagy kedvence Clark Gregg (mint Phil Coulson) valamint új szereplőként Ming-Na Wen, Brett Dalton, Elizabeth Henstridge és Iain De Caestecker. Whedon rendezi a plot epizódot, amelynek a forgatása januárban elkezdődhet. Munkáit segítik Jeffrey Bell, Maurissa Tancharoen és Jed Whedon.

Úgy gondolom, hogy a második fázis elpusztít mindent, ami az útjába kerül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.