Hirdetés

Joss Whedon elkészült a Bosszúállók 2 forgatókönyvének vázlatával

|

Mint tudjuk, Whedon nem csak a Bosszúállók 2-re írt alá, hanem készül egy S.H.I.E.L.D. sorozattal és ő a kreatív tanácsadója a 2. fázisnak a következő 3 évben.

Hirdetés

A kritikusok és a nézők által is elismert Bosszúállók lecsillapodott hype-ja után, most, hogy a vihar elült, a munkát újra folytatni kell. Whedon egy interjúban elmondta, hogy a Bosszúállók 2-nek a forgatókönyvét már felvázolta és hamarosan elkezdi írni a szkriptet a nagy folytatásra. Miután befejezte, találkozott a Marvel vezetőivel és benyújtotta nekik a film első vázlatát. Ami azt jelenti, hogy az első részletek már az univerzumban lebegnek valahol ebben a pillanatban is. A S.H.I.E.L.D. sorozatról azt mondta, hogy ez egy spy-fi dráma lesz, folyamatosan követi a titkos ügynökök és szuperhősök kalandjait a Marvel filmek világában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.