Hirdetés

Joss Whedon még több részlettel szolgált a Bosszúállók 2-ről

|

A Comic-Conhoz közeledve egyre többet tudunk meg a közelgő képregényes filmekről és ma is némi új információval lettünk gazdagabbak.

Hirdetés

"Az Ultron Csapatban vannak, ami rendesen megnehezíti a Bosszúállók dolgát, hiszen olyan erőkkel kell szembenézniük, amilyenekkel ezelőtt még soha," - mesélte Whedon. "Az első részben még gyakorlatilag mindenki megtudta azt csinálni, hogy leüt valakit és kész, most viszont itt egy nő, aki képes behatolni a fejedbe és tárgyakat mozgatni az akaratával, illetve itt ez a fiú, aki mindennél gyorsabb, Ultronról nem is beszélve, aki képes klónozni önmagát ráadásul teljesen őrült. Szóval hirtelen minden sötétebb, tágabb és keményebb lett ebben a világban."

Aaron Taylor-Johnson hozzátette, hogy: "Rengeteg csata van. [Higanyszál] gyorsan felkapja a vizet. Zavart lesz. Türelmetlen. De hihetetlenül védelmező. Az ő ereje fizikai és [a testvéréé, Skarlát Boszorkányé] pszichológiai. Az én karakterem mindig a frontvonalon van, de képes emocionális is lenni. Majd látni fogjátok ezt a gyönyörű érzelmességet kettejük között."

Whedon Vízióról is beszélt egy kicsit, akit Paul Bettany fog alakítani, az a fickó aki JARVIS hangját is adja a Vasember filmekben. "Nem véletlen egybeesés. De ennél többet nem fogok elárulni Vízióról."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.