Hirdetés

Jövőbelátó - Bruce Willis

|

Szinte megunhatatlan akció színész, akit a filmvilág örökre bezárt a szívébe John McClane néven és akinek legendás nézése a legbadassabb lista dobogóján szerepel. Így tovább Bruce!

Hirdetés

Die Hard 5 (2012) - John McClane pech-szériája nem ér véget és újra akcióba lendül, ha hinni lehet az újságnak, akkor jövőre teszi mindezt Oroszországban, Moszkvában. A forgatókönyvet Skip Woods (X-Men: Kezdetek - Farkas) jegyzi, a rendezést John Moore (Max Payne) vállalta el.

Lay the Favorite (2012) - A dráma középpontjában egy harmincas éveiben járó nő van, egy csoport ötvenes férfival találja meg a módját, hogyan játszák ki Las Vegasban a sportfogadást saját javukra. A stábban fellelhető még Rebecca Hall, Justin Timberlake és Catherine Zeta-Jones is.

Moonrise Kingdom (2012) - A fantasztikus róka úr után Wes Anderson egy drámát készít Willis, Edward Norton, Owen Wilson és Bill Muray segítségével. A szkriptben foglaltak elmondják, hogy egy fiatal fiú van a középpontban, aki egy lánnyal titokban elszökik szülővárosukból. A városka lakói természetesen meg vannak róla győződve, hogy a két fiatal eltűnt, ezért keresőbrigádot szerveznek.

Fire with Fire (2012) - David Barett a sorozatkészítés után stílust váltva drámával jelentkezik, amiben egy tűzoltó nem megszokott kálváriáját követhetjük végig: belekerül a tanúvédelmi programba, ám aki ellen tanúskodni készül, életveszélyesen megfenyegeti. Főbb szereplők Willis mellett: Josh Duhamel, 50 Cent, Rosario Dawson.

Kane & Lynch (2013) - Kyle Ward forgatókönyve alapján a játékadaptáció F. Gary Gray (Az olasz meló, Túl mindenen, Törvénytisztelő polgár) elgondolásában valósulhat meg, Willis pedig Kane-t alakítja majd a legendás kettősből. Lynch egyébként továbbra is Jamie Foxx lesz.

Through the Fence (2013) - Jelenleg rendező nélkül árválkodik ez a bűnügyi dráma, amiben miután egy barátjuk meghal, a baráti társaság addigi titkos élete kezd világos lenni a család és a környezet számára. Willis mellett ott virít Timothy Olyphant és Dianna Agron.

Red 2 (n.a.) - A Red folytatása már nem a képregényekből táplálkozik majd hanem saját kútfőből származik majd és a meglévők mellett sok új karakter is bemutatkozik majd. Visszatér Willis, Helen Mirren és John Malkovich is. A producer továbbra is Lorenzo di Bonaventura.

Jelenleg ennyit tudunk Bruce Willis jövőbeli terveiről, legközelebb másik színésszel vagy színésznővel jelentkezem. Update: kiegészítve friss és nem kevés filmmel!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.