Hirdetés

Jövőbelátó - Bruce Willis

|

Szinte megunhatatlan akció színész, akit a filmvilág örökre bezárt a szívébe John McClane néven és akinek legendás nézése a legbadassabb lista dobogóján szerepel. Így tovább Bruce!

Hirdetés

The Cold Light of Day (2012. április 6) - Egy fiatal amerikai leleplez egy összeesküvést, mely közben a családját is menti akiket Spanyolországban elrabolták. Willis mellett esélyt kap Henry Cavill és Sigourney Weaver is. A rendező, Mabrouk El Mechri legutóbb Jean-Claude Van Damme önéletrajzát készítette el JCVD néven.

G.I. Joe 2: Retaliation (2012. június 29) - Nem mást alakít majd a folytatásban, mint magát a legendás Joe Colton parancsnokot, aki megszervezte a Joe-kat és akiről a nevüket is kapták. Jon M. Chu dirigálásában Dwayne Johnson-nal, Channing Tatum-mal, Ray Stevenson-nal és Ray Park-kal.

A feldáldozhatók 2 (2012. augusztus 17) - Sylvester Stallone elképzelései és több pletyka is arról szólt, hogy Bruce Willis lesz A feláldozhatók 2 főgenyája (ami neki nagyon jól fog állni), amit azóta maga a színész is megerősített.

Looper (2012. szeptember 28) - Willis és Gordon-Levitt ugyanazt a karaktert játsza majd, különböző idősíkban. Annyit már biztosra tudunk, hogy a történet a jövőben fog játszódni, ahova különböző büncselekményekből származó szervezetek áldozatai kerülnek. A rendező, valamint forgatókönyvíró személyében pedig Rian Johnson-t (Szélhámos fivérek, Beépülve) tisztelhetjük.

Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.