Hirdetés

Jövőre folytatódik Az útvesztő: Halálkúra forgatása

|

Dylan O'Brien sérülése miatt le kellett állítani a forgatást, de 2017 elején folytatják a munkálatokat.

Hirdetés

Az útvesztő rajongói sokáig aggódhattak, hogy a harmadik a rész, a Halálkúra filmváltozata mikor és hogyan kerül végül a mozikba - miután Dylan O'Brien az év elején súlyosan megsérült a forgatáson.  A stúdió azóta leállt a forgatással, amíg a színész felgyógyul és sikerül újraütemezniük a munkálatokat.

Hirdetés

Most azonban már tudni lehet, mikor forognak tovább a kamerák: Az útvesztő: Halálkúra munkálatait 2017 februárjában, vagyis akkor kezdik el folytatni, amikorra eredetileg a premiert tervezték.

A gyártó 20th Century Fox úgy döntött, hogy a James Dashner azonos című regényéből adaptált Halálkúra végül 2018. január 12-én startol majd a mozikban Wes Ball rendezésében, Dylan O'Brien (Thomas), Kaya Scodelario (Teresa), Thomas Brodie-Sangster (Newt), Barry Pepper (Vince), Ki Hong Lee (Minho), Dexter Darden (Frypan), Rosa Salazar (Brenda) és a többiek szereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.