Hirdetés

Jövőre folytatódik a Szellemirtók: Az örökség

|

A Spengler család ezúttal Manhattanben tesz majd rendet.

Hirdetés

A 2021-es Szellemirtók: Az örökség sikerére kevesen mertek volna nagy összegben fogadni, ugyanis számos jel mutatott arra, hogy az érdeklődők egy, a nosztalgia rózsaszín mákonyával kábító, máskülönben viszont érdektelen semmiséget kapnak majd a pénzükért. Ráadásul a 2016-os reboot totális bukása sem tett jót a produkció megítélésének. 

Hirdetés

Azonban a premier után kisült, hogy fölöslegesnek bizonyultak az aggodalmak, mert bár Jason Reitman műve nem ért fel a klasszikus epizódokhoz, egyáltalán nem sikerült rosszul. A folytatás ezért közel biztosnak tűnt. A direktor először június 8-án, a Szellemirtók-napon hintette el, hogy a következő rész a Firehouse, azaz Tűzoltóság kódnéven fut, utalva ezzel az eredeti gárda főhadiszállására. Most pedig már azt is tudjuk, hogy a Spengler-család Egon nyomdokába lépő tagjai 2023. december 20-án térnek majd vissza Jason Reitmannal a kamerák mögött. 

Az is biztosnak tűnik, hogy a cselekmény Manhattanben fog játszódni, és Mckenna Grace, Paul Rudd, Finn Wolfhard, illetve Carrie Coon újbóli feltűnése is nagyon valószínű, ráadásul Dan Aykroyd is jelezte egy korábbi nyilatkozatában, hogy szívesen visszatérne. 

Ti meg fogjátok nézni a folytatást?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.