Hirdetés

Jövőre forgatják a Shazam filmet

|

Újabb filmmel fog gyarapodni a mozivásznon felbukkanó DC szuperhőskalandok listája, hiszen jövőre már fel is veszik a kisfiúból lett szuperember első megmérettetését.

Hirdetés

Rengeteg pletyka kering a DC szuperhősfilmje, a Shazam körül, miszerint a híres horrorfilmes, David F. Sandberggel rendezi majd, a főszereplőt alakító színésznek Armie Hammert tippelik, hiszen maga Dwayne Johnson - aki Black Adam karakterét kelti majd életre - neki szánná a szerepet.

Hirdetés

Ezen kívül azt is bejelentették, hogy ketté szedik a Shazam filmet, és érkezik Black Adam önálló kalandja is. A közeljövőben biztos több információ is napvilágot lát majd, hiszen jövőre, vagyis 2018-ban már meg fog kezdődni a Shazam forgatása, ami, ha minden igaz, 2019. április 5-én lesz látható a mozikban.

Emellett két még ismeretlen DC film dátumát is megkaptuk: az egyiknek 2020. február 14-én, a másiknak 2020. június 5-én lesz a premiere. Nevek nélkül csak spekulálhatunk, hogy talán a két Shazam film debütál akkor, de a Batman és a Flash filmek is szóba jöhetnek.

Ti mit gondoltok, melyik szuperhősfilmekről van szó? Vagy melyiket látnátok a legkorábban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.