Hirdetés

Horrorrendező készítheti el a Shazam filmet

|

Úgy néz ki a DC megtalálta a megfelelő személyt a Shazam film élére.

Hirdetés

Míg az elmúlt hónapokban a Warner Bros.-nak meggyűlt a baja a rendezők megtartásával a készülő DC projektjeik élén (gondolunk itt a The Flash film éléről távozó Seth Grahame-Smithre és Rick Famuyiwára, vagy épp Ben Affleck és Matt Reeves egyre komikusabb kálváriájára a Batman film kapcsán), addig most úgy tűnik a tervezett Shazam filmnél a stúdió nem szeretne ennyit tökölni. A The Wrap oldal jelentése szerint ugyanis David F. Sandberggel folynak a tárgyalások.

Hirdetés

Sandberg egy svéd rendező, akinek a tavaly bemutatott Amikor kialszik a fény című horror alkotást köszönhetjük. A film mindössze 4,9 millió dollárból készült el, és összesen több, mint 148 millió dollárnyi bevételt sikerült összehoznia, ami mindenképp megsüvegelendő. A New Line Cinema is így gondolta, hiszen rögtön leszerződtették egy másik horror filmjük, az Annabelle 2 rendezői székébe, mely már az utómunkálati fázisban tart, így ha tényleg csatlakozni fog Sandberg a Shazam fedélzetére, akkor hamarosan a hivatalos bejelentés is megtörténhet.

Nemrég megtudtuk, hogy a stúdió úgy döntött ketté szedi a Shazam filmet, melynek hála Black Adam is megkaphatja saját önálló kalandját, amelyben a Dwayne Johnson által megformált antihős állna. A Shazam film jelen pillanatban még nem rendelkezik hivatalos premierdátummal, de a tervek szerint 2019. április 5.-én érkezne a mozikba, míg a Black Adam moziról nincs hír, hogy mikor érkezhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.